[av_textblock ]
[/av_textblock]
[av_textblock]
۱٫سینه مرغ ۳۰۰ گرم
۲٫قارچ کنسرو شده ۷۰۰ گرم
۳٫نخود فرنگی یک قوطی
۴٫سس مایونز ۵۰ گرم
۵٫خامه یک قاشق غذا خوری
۶٫نمک یک قاشق مربا خوری
۷٫پودر فلفل سفید ۲/۱ قاشق چایخوری
۸٫جوز هندی بمقدار لازم
۹٫آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
سینه مرغ را بوسیله فلفل دلمه+هویج+یک عدد برگ بو+پیاز+کرفس+نمک و مقداری آب
می پزیم.بعد از پخت،مرغ را به قطعات درشت خرد می کنیم و با قارچ کنسرو شده که بصورت اسلایس خرد کردیم بهمراه نخود فرنگی مخلوط می نماییم.
سس مایونز+خامه+نمک+فلفل+مقداری جوز هندی رنده شده+آبلیمو را مخلوط کرده و با مواد اردورمخلوط نموده،برای لذیذ شدن این اردور میتوان از مقدار خیلی کم آب مرغ استفاده کرد.
این اردور بسیار خوش خوراک و لذیذ می باشد.
نکته:قارچ را پس از شستشو،بوسیله نمک+آب لیمو و آب بمدت ۲۰ دقیقه می پزیم و کنسرو می کنیم
[/av_textblock]
Leave a Comment