مواد لازم
۱٫فیله مرغ مرینت شده ۳ عدد
۲٫ سفیده تخم مرغ ۴ عدد
۳٫آرد سفید یک پیمانه
۴٫شیر ۲/۱ پیمانه
۵٫زعفران آب شده یک قاشق غذا خوری
۶٫سس تند یا سس چیلی ۲/۱ قاشق چایخوری
۷٫نمک یک قاشق مربا خوری
۸٫ماءالشعیر یا دلستر تلخ ۲/۱ پیمانه
۹٫ روغن مایع ۴/۱ پیمانه
۱۰٫بکینگ پودر ۲/۱ قاشق مربا خوری
۱۱٫روغن سرخ کردنی بمقدار لازم
فیله مرغ مرینت شده را با استیک کوب خیلی آرام و با فشار دست کم و رو به جلو می کوبیم تا پهن شود.فیله های مرغ را از وسط نصف کرده و به ۲ قسمت تقسیم می نماییم.یعنی برای یک پرس از ۶ تکه استفاده می کنیم(۶ تکه فیله مرغ نصفه)چرا که فیله مرغ درشت باشه داخل سس بنیه بره،شکل کتلت مرغ به خودش می گیره و به این صورت حجم کار بیشتر نشان داده می شود.
سفیده تخم مرغ را از زرده تخم مرغ جدا کرده و در ظرفی که آب نداشته و خشک باشد،سفیده تخم مرغ را به خوبی و دقت می زنیم که سفیده بالا بیاد و مثل خامه سفت شود.
در ظرف دیگری روغن مایع+زعفران آب شده+مقداری از شیر+نمک را با هم مخلوط می نماییم
و کم کم سفیده تخم مرغ را در ۲ مرحله به مواد اضافه می کنیم.
آرد سفید را بهتر است که الک کنیم+بکینگ پودر را مخلوط کرده و به مواد مایع اضافه مینماییم.
و به صورت دورانی و چرخشی هم می زنیم.و در حین هم زدن ماءالشعیر یا دلستر تلخ و ما بقی شیر را به مواد اضافه کرده،تا سس نیمه غلیظی بدست آید.در انتها به مواد سس تند را اضافه کرده و به مواد استراحت می دهیم.
غلظت سس باید به صورتی باشد که وقتی انگشت به سس آغشته شد،از انگشت دست به سمت پایین نیافتد.
مخلوط فوق،سس بنیه است و در یخچال بمدت ۷۲ ساعت در ظرف تمیز و بسته نگهداری می شود.اگر غلظت سس بنیه زیاد شد از دلستر و یا شیر استفاده کرده و اگر غلظت سس بنیه کم شد از آرد سفید استفاده می کنیم.
بعد از استراحت به سس بنیه،فیله های مرغ را در سس بنیه زده و در روغن داغ داغ و شناور سرخ می کنیم.سس بنیه باعث پفکی شدن کار می شود و زمان سرخ کردن جوجه چینی خیلی کم است.در حدی که سس در روغن طلایی شود کافی است و بهترین ایده ال می باشد.
چرا که فیله مرغ وسط سس بنیه حالت آبدار می باشد.
نکته ۱:در کنار این غذا باید از سس تار تار استفاده شود و همانند شنیسل به دورچین نیاز دارد.
نکته ۲:بهتر است که جوجه چینی را کمی تند کرد و جز غذاهای تند محسوب می شود.
نکته ۳:در صورت زمان کم،می توان استراحت را به سس بنیه کمتر داد و از بکینگ پودر بیشتری استفاده کرد.البته بکینگ پودر نباید خیلی زیاد باشد،چرا که باعث سفتی جوجه چینی می شود.
[/av_textblock]
[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’]
[av_textblock]
[/av_textblock]
[av_textblock]
مواد لازم
۱٫سس مایونز یک پیمانه
۲٫خیار شور ۳ عدد کوچک
۳٫پیازچه یک عدد،خیلی ریز خرد شود،معادل یک قاشق غذا خوری
۴٫جعفری خرد شده یک قاشق مربا خوری
۵٫پودر فلفل سفید ۴/۱ قاشق چای خوری
۶٫زرده تخم مرغ سفت،ریز خرد شده ۲ عدد(برای کارهای صنعتی بهتر است که استفاده نشود)
۷٫خامه ۲/۱ پیمانه
۸٫آب لیمو ترش تازه یک عدد
طرز تهیه
تمام مواد خیلی ریز خرد شود و با سس مایونز مخلوط می کنیم و یکساعت استراحت به سس میدهیم.این سس را در کنار غذاهای فرنگی و گوشتی باید استفاده کنیم.
Leave a Comment