خواص بادمجان
دارای مقدار کالری بسیار کم
اگر شما به دنبال غذایی هستید که باعث چاقی شما نشود و دارای کربوهیدرات بالا و کالری کمی باشد، قطعاً بادمجان ارزش امتحان کردن را خواهد داشت. یک فنجان بادمجان پخته شده دارای ۳۵ کالری و ۸۹ % کربوهیدرات است. کالری موجود در بادمجان شامل ۶% پروتئین و ۵% چربی است.
دارای مقدار کم چربی ، کلسترول و سدیم
علاوه بر کالری کم ، مقدار چربی ،کلسترول و سدیم آن نیز بسیا کم است.این سه مورد موجود در غذا ها ، مواردی هستند که متخصصان توصیه به حداقل مصرف آن ها می نمایند.مصرف مقدار زیاد این سه مورد ارتباط مستقیم با ابتلا افراد به بسیاری از بیماری ها را دارد که با مصرف بادمجان بسیاری از نگرانی های شما کم خواهد شد.
دارای مواد معدنی
فراوان ترین ماده ی معدنی موجود در بادمجان منگنز است.منگنز نه تنها برای عملکرد مغز بسیار مهم است بلکه بهترین راه برای متابولیسم(سوزاندن) چربی و کربوهیدرات در بدن است. دیگر مواد معدنی موجود در بادمجان، مس،منیزیم و پتاسیم هستند.مقدار کمی کلسیم،آهن،فسفر و روی نیز در بادمجان وجود دارند.
سرشار از کربوهیدرات
غنی از انواع ویتامین ها
مضرات بادمجان
نیکوتین
بادمجان دارای بیشترین غلظت نیکوتین است که ماده ی اعتیاد آورتنباکو است.با این حال ،بادمجان حاوی اسید نیکوتین است که ساختارمولکولی شبیه به نیکوتین را دارد اما خود نیکوتین نیست.اسید نیکوتین موجود در بادمجان، باعث شده است که بادمجان با تامین ویتامین های خون و بهبود عملکردهای مغز،به عنوان یک منبع غنی از نیاسین شناخته شود.
آلرژی
بادمجان می تواند باعث واکنش های آلرژیک شود.این واکنش ها می توانند شامل خارش،تورم گلو و حالت تهوع باشند.حساسیت بادمجان به نسبت دیگر سبزیجات خانواده ی تاجریزان مانند فلفل و گوجه فرنگی بسیار کمتر است.آنتی هیستامین های رایج می توانند راه حلی مناسب برای پیشگیری از آلرژی های بادمجان باشند.
Leave a Comment