مکان راه اندازی و موقعیت جغرافیایی یکی از مهمترین عوامل در موفقیت و سود آوری یک کافی شاپ می باشد . بی شک کافه ای که در موقعیتی مناسب بنا شده باشد برگشت سود سریع تر و هزینه های کمتری را دارا می باشد .
ما با سال ها تجربه در این زمینه ها شما را در یافتن بهترین و پر سود ترین مکان مناسب و همچنین تعیین هزینه های سرمایه گذاری و برگشت سود ، تعیین هزینه های ثابت ماهیانه و متغیر ، پیش بینی فروش و تعیین نقطه سر به سر و پیش بینی سود یاری می نماییم .
منو یکی دیگر از مهمترین عوامل در جذب مشتری و افزایش سود کافی شاپ می باشد. منویی موفق است که بر اساس موقعیت های اجتماعی و اقتصادی منطقه و درجه سود آوری کافی شاپ طراحی شده باشد و از لحاظ ظاهری در بالاترین کیفیت قرار داشته باشد. طراحی انواع منو ها (نوشیدنی های گرم و سرد ، کیک ها ، سالاد ها و … ) با کمترین هزینه و بالاترین درصد سود در تخصص ماست .
یکی از عواملی که در جلب نظر مشتری تاثیر فراوانی دارد و باعث می شود مشتری به کافی شاپ ما بازگردد کیفیت و همچنین طراحی و دیزاین نوشیدنی و دسر می باشد . دیزاین شیک و اشتها آور متناسب با نوع کافه و موقعیت اقتصادی و اجتماعی و جغرافیایی آن مطمئنا به سود آوری بیشتر منجر خواهد شد .
ما در تهیه و انتخاب تجهیزات ، ظروف و لوازم آماده سازی و پذیرایی متناسب با محدودیت های محل با شما خواهیم بود . از دیگر خدمات ما معرفی کافه من (Barman) حرفه ای و مجرب با سوابق کاری درخشان و گزینش و آموزش مهمانداران حرفه ای و آموزش دیده می باشد . تدوین و آموزش دستور انواع کیک ها و نوشیدنی های ایرانی و فرنگی ، سرد و گرم در دستور ما قراردارد.
شما صاحب یک کافی شاپ هستید و تمایل دارید سطح کیفیت خود را ارتقا دهید ما می دانیم شما چه نوع تجهیزاتی برای شروع کسب و کار خود احتیاج دارید . به عنوان مثال فرض کنید شما صاحب یک کافه هستید ، ما به شما همه آنچه در یک کافه احتیاج است را پیشنهاد می دهیم . ما پیش بینی می کنیم حجم فروش شما و تجهیزاتی که در آینده نزدیک به آن نیاز خواهید داشت به چه ترتیب خواهد بود . دستگاه اسپرسو ، بلندر ، شیکر ، کاپ و گیلاس را به شما پیشنهاد می دهیم تا خرید تجهیزاتی موفق داشته باشید و سال های زیادی از این تجهیزات بدون احساس کمبود استفاده نمایید .
Leave a Comment