۱٫کلم برگ ۲۰۰ گرم
۲٫هویج رنده شده یک پیمانه
۳٫پیازچه ۵ عدد
۴٫کشمش ۲/۱ پیمانه(از کشمش قهوه ای استفاده شود)
۵٫مغز گردو ساطوری شده ۲/۱ پیمانه
.کلم برگ را بصورت ژولین یا کبریتی خرد مینماییم،باید دقت نمود که یکدست خرد شود.چرا که اینکار باعث زیبایی و یکدست شدن کار می شود.پس از خرد کردن کلم آنرا در آب نیمه گرم که رو به سردی است بمدت ۵ تا ۸ دقیقه خیس می کنیم.پس از آبکشی دوباره فقط در آب سرد خیس می کنیم.
مرحله دوم خیلی مهم است،چرا که باعث لطافت کلم برگ می شود و گاز کلم گرفته شده
۲٫هویج بصورت متوسط رنده درشت شود.
۳٫پیازچه پس از شستشو بصورت اریب و یا ژولین خرد شود.
۴٫کشمش پس از پاک کردن و گرفتن دم در آب نیمه گرم خیس شود و آبکشی شده
۵٫گردو بصورت متوسط خرد و ساطوری شود(نباید له شود)
۶٫مواد با هم ترکیب شود
سس مایونز + خامه (بعلت ضخم سس مایونز استفاده می شود) + پودر فلفل سفید (این پودر تند نمی کند و بیشتر عطر دارد) + شکر + سرکه سفید ( نباید زیاد باشد ) + جوز هندی رنده شده + نمک خیلی کم،حتی می توان نمک را حذف کرد،با هم مخلوط می نماییم و با مواد سالاد ترکیب نموده ، سالاد را در ظرف سرو مورد نظر ریخته و با فال گردو و پیازچه که بصورت گل در آوردیم تزئین می نماییم.
طعم و مزه ی این سالاد باید بصورت شیرین باشد.البته نه شیرینی بیش از حد شکر،چرا که در این سالاد کشمش نیز وجود دارد.
Leave a Comment