مواد لازم
۱٫سیب درختی زرد باشد خیلی بهتر است ۵۰۰ گرم
۲٫کرفس جوان ۳۰۰ گرم
۳٫کشمش سبز ۱۵۰ گرم
۴٫آناناس نصف قوطی
۵٫آبلیمو مقداری
۶٫ گردو ساطوری شده ۱۵۰ گرم
۷٫ سس مایونز ۲۰۰ گرم
۸٫ دارچین بمقدار کم استفاده شود
طرز تهیه
۱٫سیب شسته شود و پوست می گیریم و بصورت کبریتی و یا ژولین خرد می کنیم و با مقداری آبلیمو مخلوط می نماییم.اینکار به این علت است که سیبها سیاه نشود.
۲٫کرفس پس از شستشو و خشک شدن بصورت ژولین و یا کبریتی خرد می کنیم.این خرد کردن جزو خرد کردنهای سخت است.
۳٫آناناس بصورت ژولین خرد شود
۴٫ گردو ساطوری شود
۵٫کشمش پس از پاک کردن و گرفتن دم در آب خیس شود و آبکشی می کنیم(بهتر است که این کشمش زیاد در آب نباشد،چرا که سریع باد می کند)
۶٫مواد سالاد را با هم مخلوط می کنیم.
۷٫سس مایونز را با خامه می زنیم تا یکدست شود،سس را با مواد سالاد ترکیب نموده و در ظرف سرو مورد نظر ریخته و با استفاده از فال گردو و کمی دارچین تزذین می کنیم
نکته۱:در این سالاد نیز مانند سالاد هویج از شکر و آبلیمو استفاده نمی کنیم.
طعم این سالاد ملس است،طعم ملس بین شیرینی و کمی ترشی است،عطر دارچین،طعم این سالاد را فوق العاده می کند.
نکته ۲:این سالاد مربوط به کشور روسیه است
Leave a Comment