مواد لازم
۱٫استاک مرغ ۲ پیمانه
۲٫هویج متوسط ۲ عدد
۳٫پیاز متوسط یک عدد
۴٫سیب زمینی بزرگ یک عدد
۵٫قارچ ۱۰۰ گرم
۶٫سینه مرغ ۲۰۰ گرم
۷٫کرفس خرد شده ۲/۱ پیمانه
۸٫آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری
۹٫رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
۱۰٫نمک یک قاشق مربا خوری
۱۱٫پودر فلفل ۲/۱ قاشق مربا خوری
۱۲٫جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
۱۳٫آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذا خوری
۱۴٫فلفل سبز بدون تخم ۲ عدد
۱۵٫ نخود فرنگی پخته و یا کنسرو شده ۲/۱ پیمانه
۱۶٫ماکارونی شکل دار ریز یک پیمانه
۱۷٫گوجه فرنگی یک عدد
۱۸٫آب ۵ تا ۶ پیمانه
طرز تهیه
کره و روغن را هم دما می کنیم+پیاز نگینی+هویج نگینی+کرفس نگینی+سینه مرغ را بصورت حبه قندی(کوچک) را با هم تفت می دهیم.
آرد سفید و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت داده که بوی خامی آرد و گوجه فرنگی،گرفته شود.+آب سرد را اضافه می نماییم+برگ بو،پس از جوش آمدن استاک مرغ را اضافه کرده+نمک+پودر فلفل قرمز،می توان از فلفل سبز بدون تخم هم استفاده کرد.
در آخربرگ بو را خارج کرده و سیب زمینی بصورت حبه قندی(کوچک)+گوجه فرنگی فیله شده نگینی+قارچ نگینی+نخود فرنگی و درآخر از ماکارونی شکل دار رنگی استفاده می نماییم.
سوپ آماده شده را در ظرف سرو مورد نظر ریخته و با استفاده از جعفری ساطوری شده،سوپ را تزئین می کنیم.
نکته ۱:مزه این سوپ تند است.
نکته ۲:ماکارونی شکل دار را باید،کم به سوپ اضافه کنیم که سوپ سبزیجات،حالت سفت و خمیری پیدا نکند.
Leave a Comment