مواد لازم
۱٫نصف سینه مرغ برای یک پرس
۲٫آرد سفید
۳٫پودر سوخاری و یا آرد سوخاری،بهتر است از پودر سوخاری ویتنامی استفاده شود.
۴٫ تخم مرغ ۲ عدد
۵٫زعفران آب شده
۶٫پودر فلفل سفید
۷٫پنیر پارامسان ۲۵ تا ۳۰ گرم
طرز تهیه
سینه مرغ را پس از پاک کردن و شستشو مرینت می کنیم،یعنی بوسیله پیاز خلالی+برگ بو درسته+ساقه کرفس+روغن مایع+نمک+پودر فلفل سفید و زغفران آب شده سینه را می خوابانیم.
که اولا بوی ضخم ندهد و هم اینکه سینه همیشه آماده است.
سینه مرینت شده را با استیک کوب می کوبیم،فشار دست باید به سمت جلو باشد که سینه باز شود.
سینه مرغ را با آرد سفید آغشته کرده و در درون تخم مرغ که با زعفران آب شده+نمک+پودر فلفل سفید مخلوط کرده(این کار باعث می شود که تخم مرغ بوی ضخم ندهد)می زنیم و بعد از تخم مرغ با پودر سوخاری آغشته می نماییم،و در روغن داغ داغ و شناور سرخ می کنیم.
برای سرخ کردن،ابتدا ظرف را بر روی حرارت گذاشته که ظرف داغ شود.سپس روغن سرخ کردنی را اضافه می کنیم و شنیسل را در روغن سرخ می کنیم.زمانیکه شنیسل را در روغن انداختم،حرارت را کم کرده که آرد سوخاری نسوزد و شنیسل رنگ طلایی به خود بگیرد و بصورت کامل پخته و در اصطلاح مغز پخت شود.
بعد از سرخ شدن شنیسل در روغن،از ظرف خارج کرده تا روغن اضافی شنیسل گرفته شود.
شنیسل آماده شده را در ظرف سرو مورد نظر قرار داده و پنیر پارامسان را بر روی شنیسل ریخته و جداگانه یکی از تخم مرغها را در یک تابه با کره و روغن هم دما شده،نیمرو می کنیم.
و نیمرو را بر روی شنیسل و پنیر قرار می دهیم.
برای دیزاین و یا دورچین شنیسل از گوجه گیلاسی،خیار شور،زیتون و سبزیجات پخته شده،سیب زمینی و یا چیپس خلال استفاده می نماییم.
نکته ۱:در کنار شنیسل باید سس تار تار سرو شود و همراه این غذا باشد.
نکته ۲:اگر سینه مرغ به خوبی مرینت نشده بود و بوی ضخم می داد،بعد از کوبیدن مرغ از آب لیمو ترش تازه استفاده می نماییم
Leave a Comment