۱٫بادمجان کبابی شده یک کیلو
۲٫سیر یک بوته ی متوسط
۳٫گوجه فرنگی رنده شده نیم کیلو
۴٫تخم مرغ ۲ عدد
۵٫نمک یک قاشق مربا خوری
۶٫پودر فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
۷٫زرد چوبه یک قاشق چای خوری
۸٫روغن ۲/۱ پیمانه
۹٫کره نصف قالب،برای عطر و طعم بهتر استفاده می شود.
۱٫بادمجان را پس از شستشو کباب کرده و پوست بادمجان را بدقت می گیریم و دوباره بادمجانها را در زیر آب سرد بطور کامل می شوییم که بر روی بادمجان پوستی نباشد.بادمجانهای شسته شده را در درون آبکش گذاشته تا آب اضافی خارج شده و بعد از آن بادمجانها را بدقت ساطوری میکنیم. ۲٫روغن+کره همزمان داغ شود+سیر ساطوری شده ریز را کمی تفت می دهیم و باید دفت نمود که سیر نسوزد+زردچوبه+گوجه فرنگی رنده شده(آب گوجه فرنگی تبخیر شود)+بادمجان ساطوری شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم+نمک و پودر فلفل را اضافه کرده و حدود نیم ساعت با حرارت ملایم تفت می دهیم و مدام هم می زنیم که ته نگیرد. ۳٫در صورت کمرنگ بودن رنگ گوجه فرنگی از ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی استفاده می نماییم. میرزا قاسمی آماده است در ظرف سرو مورد نظر ریخته،تخم مرغ را نیمرو کرده و بر روی میرزا قاسمی می گذاریم.و با استفاده از چیپس و خیار شوری که فارسی بر و یا اریب برش دادیم تزئین می کنیم.نوش جانتان
Leave a Comment