مواد لازم
۱٫میگو پاک شده و شسته شده ۲۵۰ گرم
۲٫کره ۵۰ گرم
۳٫روغن ۴ قاشق غذا خوری
۴٫رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
۵٫شکر یک قاشق سوپ خوری
۶٫پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری
۷٫سیر یک حبه
۸٫جعفری ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری
۹٫قارچ ۲۵۰ گرم
۱۰٫نمک یک قاشق مربا خوری
۱۱٫پودر فلفل یک قاشق چای خوری
۱۲٫زعفران یک قاشق مربا خوری
۱۳٫فلفل دلمه رنگی یک عدد
طرز تهیه
۱٫میگورا پس از پاک کردن و شستن در شیر بمدت ۲ تا ۳ ساعت می خوابانیم.سپس در زیر آب سرد گرفته و بعد از اینکه آب میگو خارج شد با آب پیاز+نمک+پودر فلفل و لیمو ترش مزه دار می نماییم.
۲٫کره و روغن را هم دما می نماییم+میگو را تفت می دهیم +سیر+قارچ و فلفل دلمه از قبل تفت داده شده+رب گوجه فرنگی+نمک+پودر فلفل+شکر+زعفران را با مواد ترکیب نموده و مخلوط می کنیم.در آخر جعفری ساطوری شده را به مواد اضافه می نماییم و از روی حرارت بر می داریم.پاستا آماده شده را در ظرف سرو مورد نظر ریخته و سس آماده را بر روی پاستا میریزیم.
نکته۱:مزه این سس به تندی نزدیک است.
نکته۲:میتوان پیاز را حذف نمود،در صورتیکه میگو را به شیوه ای که گفته شد،مزه دار کنیم.
از جعفری تازه برای تزئین میتوان استفاده کرد
Leave a Comment