۱٫خیار شور نگینی خرد شده ۱۲۵ گرم
۲٫گوشت سینه مرغ پخته شده و خرد شده یک پیمانه
۳٫مغز کاهو نگینی خرد شده یک عدد
۴٫سس کچاپ ۴/۱ پیمانه
۵٫سویا سس ۴/۱ پیمانه
۶٫قارچ خام شسته شده نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم
۷٫سس مایونز یک پیمانه
۸٫فلفل دلمه نگینی خرد شده یک عدد
۹٫نمک یک قاشق مربا خوری
۱۰٫گوجه فرنگی فیله نگینی خرد شده ۲ عدد
۱۱٫پودر فلفل ۲/۱ قاشق چایخوری
۱۲٫مغز گردو خیس کرده نگینی خرد شده ۳/۱ پیمانه
۱۳٫آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
۱۴٫خامه یک قاشق غذا خوری
۱٫تمام مواد بصورت نگینی خرد شود و ترکیب شوند.
۲٫سس مایونز+خامه+نمک+پودر فلفل سفید+سس کچاپ+سویا سس را با هم مخلوط می نماییم و سپس آبلیمو را به سس اضافه می کنیم.سس را با مواد سالاد ترکیب شده می آمیزیم و سالاد را در ظرف سرو مورد نظر ریخته و با استفاده از برگهای کاهو پهن تزئین می نماییم.بطوریکه سالاد بر روی برگ کاهو قرار بگیرد.
نکته:خاص بودن این سالاد به علت ترکیب مواد می باشد و استفاده کردن از سویا سس است.که در طعم و رنگ سالاد نقش بسیار مهمی دارد.
نکته ۲:اگر سویا سس،با نمک بود،مقدار نمک را در سالاد حذف می کنیم که سالاد شور نشود.
Leave a Comment