۱٫گوشت مرغ قسمت ران و سینه،۸/۱ گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
۲٫رب انار ۲/۱ پیمانه،سعی شود از رب انار محلی و بهداشتی و غلیظ استفاده شود.
۳٫پیاز متوسط یک عدد
۴٫مغز گردو آسیاب شده ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
۵٫آب ۶ تا ۸ پیمانه
۶٫ نمک یک قاشق مربا خوری
۷٫پودر فلفل ۲/۱ قاشق چایخوری
۸٫زعفران آب شده یک قاشق سوپ خوری
۹٫شکر ۴/۱ پیمانه
۱۰٫استاک ۲ پیمانه
۱۱٫سیب درختی یک عدد
پیاز را بصورت نگینی خیلی ریز در آورده و کره و روغن را هم دما می نماییم و پیاز را سرخ می کنیم.تا طلایی کمرنگ شود+مغز گردو آسیاب شده را تفت خیلی کوچک می دهیم.وقتی مغز گردو را اضافه کردیم،حرارت را کم می کنیم تا مغز گردو ته نگیرد.پس از تفت دادن مغز گردو آب سرد که در یخچال هست اضافه می نماییم.سیب درختی را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم و پس از باز شدن مغز گردو و جوش آمدن،سیب رنده شده را اضافه می نماییم.
مرغها را جداگانه با پیاز+فلفل دلمه سبز+ساقه کرفس+هویج+برگ بو+نمک و پودر فلفل
می پزیم.بعد از ۲ ساعت از پخت خورشت،اول آب مرغ را صاف می کنیم و به خورشت اضافه می نماییم+مرغ پخته شده+رب انار
در انتها شکر را به خورشت اضافه کرده و می گذاریم خورشت جا بیاقتد،زعفران آب شده را در آخر به خورشت اضافه می نماییم.
نکته ۱:مقدار خورشت فسنجان برای ۴ تا ۶ نفر هست.
نکته ۲:اگر خورشت خوب به روغن نیافتاده بود از تکه های یخ استفاده می نماییم.
نکته ۳:زمان پخت خورشت ۳ تا ۴ ساعت است.
Leave a Comment