شاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپ
  • صفحه اصلی
  • مشاوره راه اندازی
    • راه اندازی رستوران
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی کترینگ
    • مجالس خصوصی
    • بازبینی و اصلاح فرآیند های کسب و کار غذا و نوشیدنی
  • آموزش
    • مطالب آموزشی
    • ویدئوی آموزشی
    • آموزش آشپزی صنعتی
  • رسپی
    • تست مخصوص نان سیر
    • سالاد سیب زمینی آلمانی
    • شنیسل بلژیکی
    • سالاد کلم برگ با سس شیرین
    • میرزا قاسمی
    • خورشت فسنجان
    • سالاد والدورف
    • پاستا میگو
    • سالاد اسپاگتی
    • اردور قارچ و مرغ
    • سالاد جزایر قناری اسپانیا
    • جوجه چینی با سس تارتار
    • خورشت قیمه
    • سوپ سبزیجات
  • پروژه
    • عکس
    • ویدیو
  • نمونه کار ها
  • درباره وحید شاهمیری
  • ارتباط با ما

راه اندازی کافی شاپ

مشاوره مکان یابی پروژه و تحلیل بازار و موقعیت برای کافی شاپ

مکان راه اندازی و موقعیت جغرافیایی یکی از مهمترین عوامل در موفقیت و سود آوری یک کافی شاپ می باشد . بی شک کافه ای که در موقعیتی مناسب بنا شده باشد برگشت سود سریع تر و هزینه های کمتری را دارا می باشد .
ما با سال ها تجربه در این زمینه ها شما را در یافتن بهترین و پر سود ترین مکان مناسب و همچنین تعیین هزینه های سرمایه گذاری و برگشت سود ، تعیین هزینه های ثابت ماهیانه و متغیر ، پیش بینی فروش و تعیین نقطه سر به سر و پیش بینی سود یاری می نماییم .

مشاوره طراحی منو

منو یکی دیگر از مهمترین عوامل در جذب مشتری و افزایش سود  کافی شاپ می باشد. منویی موفق است که بر اساس موقعیت های اجتماعی و اقتصادی منطقه و درجه سود آوری  کافی شاپ طراحی شده باشد و از لحاظ ظاهری در بالاترین کیفیت قرار داشته باشد. طراحی انواع منو ها (نوشیدنی های گرم و سرد ، کیک ها ، سالاد ها و … ) با کمترین هزینه و بالاترین درصد سود در تخصص ماست .

مشاوره طراحی و دیزاین نوشیدنی و دسر

یکی از عواملی که در جلب نظر مشتری تاثیر فراوانی دارد و باعث می شود مشتری به  کافی شاپ ما بازگردد کیفیت و همچنین طراحی و دیزاین نوشیدنی و دسر می باشد . دیزاین شیک و اشتها آور متناسب با نوع کافه  و موقعیت اقتصادی و اجتماعی و جغرافیایی آن مطمئنا به سود آوری بیشتر منجر خواهد شد .

                                                                                                                                               

 

مشاوره و آموزش کافی شاپ

ما در تهیه و انتخاب تجهیزات ، ظروف و لوازم آماده سازی و پذیرایی متناسب با محدودیت های محل با شما خواهیم بود . از دیگر خدمات ما معرفی کافه من (Barman) حرفه ای و مجرب با سوابق کاری درخشان و گزینش و آموزش مهمانداران حرفه ای و آموزش دیده می باشد . تدوین و آموزش دستور انواع کیک ها و نوشیدنی های ایرانی و فرنگی ، سرد و گرم در دستور ما قراردارد.

مشاوره تامین تجهیزات

شما صاحب یک کافی شاپ هستید و تمایل دارید سطح کیفیت خود را ارتقا دهید ما می دانیم شما چه نوع تجهیزاتی برای شروع کسب و کار خود احتیاج دارید . به عنوان مثال فرض کنید شما صاحب یک کافه هستید ، ما به شما همه آنچه در یک کافه  احتیاج است را پیشنهاد می دهیم . ما پیش بینی می کنیم حجم فروش شما و تجهیزاتی که در آینده نزدیک به آن نیاز خواهید داشت به چه ترتیب خواهد بود .  دستگاه اسپرسو ، بلندر ، شیکر ، کاپ و گیلاس  را به شما پیشنهاد می دهیم  تا خرید تجهیزاتی موفق داشته باشید و سال های زیادی از این تجهیزات بدون احساس کمبود استفاده نمایید .

Leave a Comment

لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت و سئو توسط گروه فنی مهندسی لیان - کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به وحید شاهمیری می باشد © 2015
  • صفحه اصلی
  • مشاوره راه اندازی
    • راه اندازی رستوران
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی کترینگ
    • مجالس خصوصی
    • بازبینی و اصلاح فرآیند های کسب و کار غذا و نوشیدنی
  • آموزش
    • مطالب آموزشی
    • ویدئوی آموزشی
    • آموزش آشپزی صنعتی
  • رسپی
    • تست مخصوص نان سیر
    • سالاد سیب زمینی آلمانی
    • شنیسل بلژیکی
    • سالاد کلم برگ با سس شیرین
    • میرزا قاسمی
    • خورشت فسنجان
    • سالاد والدورف
    • پاستا میگو
    • سالاد اسپاگتی
    • اردور قارچ و مرغ
    • سالاد جزایر قناری اسپانیا
    • جوجه چینی با سس تارتار
    • خورشت قیمه
    • سوپ سبزیجات
  • پروژه
    • عکس
    • ویدیو
  • نمونه کار ها
  • درباره وحید شاهمیری
  • ارتباط با ما
شاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپ