شاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپ
  • صفحه اصلی
  • مشاوره راه اندازی
    • راه اندازی رستوران
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی کترینگ
    • مجالس خصوصی
    • بازبینی و اصلاح فرآیند های کسب و کار غذا و نوشیدنی
  • آموزش
    • مطالب آموزشی
    • ویدئوی آموزشی
    • آموزش آشپزی صنعتی
  • رسپی
    • تست مخصوص نان سیر
    • سالاد سیب زمینی آلمانی
    • شنیسل بلژیکی
    • سالاد کلم برگ با سس شیرین
    • میرزا قاسمی
    • خورشت فسنجان
    • سالاد والدورف
    • پاستا میگو
    • سالاد اسپاگتی
    • اردور قارچ و مرغ
    • سالاد جزایر قناری اسپانیا
    • جوجه چینی با سس تارتار
    • خورشت قیمه
    • سوپ سبزیجات
  • پروژه
    • عکس
    • ویدیو
  • نمونه کار ها
  • درباره وحید شاهمیری
  • ارتباط با ما

خورشت قیمه

    Home خورشت قیمه

    خورشت قیمه


    مواد لازم

    ۱٫گوشت مغز ران گوسفند یا سردست ۵۰۰ گرم،می توان از مغز ران گوساله در تیراژ صنعتی استفاده کرد.

    ۲٫لپه ۱۵۰ گرم،بهترین و مرغوبترین لپه،لپه آذر شهر است.

    ۳٫ نمک یک قاشق مربا خوری

    ۴٫ پودر فلفل سیاه یک قاشق چای خوری

    ۵٫ادویه ی هفتگانه یا خوش عطر یک قاشق مربا خوری

    ۶٫زعفران آب شده یک قاشق چای خوری

    ۷٫پیاز متوسط ۲ عدد

    ۸٫روغن ۵۰ گرم

    ۹٫ لیمو عمانی ۴ تا ۵ عدد

    ۱۰٫رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

    ۱۱٫آب ۶ لیوان یا یک لیتر و نیم

    طرز تهیه

    روغن+پیاز را بصورت نگینی خرد می کنیم و سرخ می نماییم،رنگ طلایی شود+گوشت را حبه قندی کوچک کرده+لپه را از قبل خیس کرده و آب لپه را خالی کرده و با گوشت یک تفت خیلی کوچک می دهیم.(تفت بیشتر لپه باعث سفتی لپه می شود)+آب تا جوش بیاد.پس از جوش آمدن،اگر گوشت کف داشت،کف گوشت را می گیریم و حرارت را کم می کنیم.

    می توان در این خورشت هم مثل خورشت قورمه سبزی درصد آب را کم گرفت و از استاک گوشت یا قلم استفاده نمود.

    در یک ماهیتابه و یا ظرف کوچک دیگری،جداگانه کره را بمقدار ۲۰ گرم برای عطر و طعم بیشتر+روغن+یک عدد پیاز کوچک را نگینی می کنیم و در مخلوط کره و روغن طلایی
    می نماییم+رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود و عطر بیشتری بگیرد+نمک+پودر فلفل سیاه+ادویه هفتگانه(خوش عطر) را تفت می دهیم.

    در یکساعت پخت آخرخورشت از لیمو عمانی،به روشی که در خورشت قورمه سبزی گفته شد

    استفاده می کنیم.و به خورشت اضافه می نماییم+مخلوط ربی که جداگانه تفت داده بودیم.
    در آخر به خورشت،زعفران آب شده را اضافه می نماییم.

    نکته ۱:زمان پخت خورشت قیمه ۳ ساعت می باشد.
    نکته ۲:در خورشت قیمه می توان برای از بین بردن بوی ضخم گوشت و لپه از چوب دارچین استفاده کنیم و چوب دارچین را باید قبل از اضافه کردن رب گوجه فرنگی و ادویه برداریم.
    نکته ۳:خورشت قیمه را اگر با سیب زمینی استفاده کنیم،قیمه سیب زمینی می شود.که در کارهای صنعتی از چیپس خلال استفاده می شود.
    نکته ۴:برای کار صنعتی،خورشت قیمه بادمجان از ۲ تا ۳ عدد بادمجان سرخ شده نازک استفاده می شود و بر روی خورشت قیمه قرار می گیرد.

    در کارهای فانتزی و مجلسی جداگانه در ظرف دیگر بادمجان سرخ شده و گوجه فرنگی های سرخ شده را قرار می دهیم+پیاز داغ و آب که با هم بپزد.
    اگر مقدار آب را کمتر بگیریم و از آب گوشت استفاده کنیم،خوشمزه تر می شود

     

    Leave a Comment

    لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    طراحی سایت و سئو توسط گروه فنی مهندسی لیان - کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به وحید شاهمیری می باشد © 2015
    • صفحه اصلی
    • مشاوره راه اندازی
      • راه اندازی رستوران
      • راه اندازی کافی شاپ
      • راه اندازی کترینگ
      • مجالس خصوصی
      • بازبینی و اصلاح فرآیند های کسب و کار غذا و نوشیدنی
    • آموزش
      • مطالب آموزشی
      • ویدئوی آموزشی
      • آموزش آشپزی صنعتی
    • رسپی
      • تست مخصوص نان سیر
      • سالاد سیب زمینی آلمانی
      • شنیسل بلژیکی
      • سالاد کلم برگ با سس شیرین
      • میرزا قاسمی
      • خورشت فسنجان
      • سالاد والدورف
      • پاستا میگو
      • سالاد اسپاگتی
      • اردور قارچ و مرغ
      • سالاد جزایر قناری اسپانیا
      • جوجه چینی با سس تارتار
      • خورشت قیمه
      • سوپ سبزیجات
    • پروژه
      • عکس
      • ویدیو
    • نمونه کار ها
    • درباره وحید شاهمیری
    • ارتباط با ما
    شاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپ