شاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپ
  • صفحه اصلی
  • مشاوره راه اندازی
    • راه اندازی رستوران
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی کترینگ
    • مجالس خصوصی
    • بازبینی و اصلاح فرآیند های کسب و کار غذا و نوشیدنی
  • آموزش
    • مطالب آموزشی
    • ویدئوی آموزشی
    • آموزش آشپزی صنعتی
  • رسپی
    • تست مخصوص نان سیر
    • سالاد سیب زمینی آلمانی
    • شنیسل بلژیکی
    • سالاد کلم برگ با سس شیرین
    • میرزا قاسمی
    • خورشت فسنجان
    • سالاد والدورف
    • پاستا میگو
    • سالاد اسپاگتی
    • اردور قارچ و مرغ
    • سالاد جزایر قناری اسپانیا
    • جوجه چینی با سس تارتار
    • خورشت قیمه
    • سوپ سبزیجات
  • پروژه
    • عکس
    • ویدیو
  • نمونه کار ها
  • درباره وحید شاهمیری
  • ارتباط با ما

روش های پخت و پز برنج به صورت سنتی و مدرن

NextPrevious
انواع روش های پخت و پز برنج

روش های پخت و پز برنج به صورت سنتی و مدرن

By amiomi | آموزش | 0 comment | 2 نوامبر, 2016 | 0

روش پخت کته

۱ – ابتدا برنج را با آب ولرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج زلال شود و آنگاه آب برنج را کاملاً خالي مي کنيم .

۲ – براي هر پيمانه برنج مقدار يک و نيم  پيمانه آب اضافه مي کنيم و  نمک  را به  اندازه لازم داخل آن مي ريزيم (براي هر پيمانه برنج يک قاشق چايخوري نمک )

۳ – به مدت ۲ الي ۳ ساعت به همين حالت مي گذاريم تا برنج کاملا خيس بخورد .

۴ – قابلمه را روي اجاق با شعله متوسط قرار مي دهيم پس از آنکه جوش آمد نصف قاشق غذا خوري روغن مايع (براي ۲ پيمانه برنج ) به آن اضافه نموده و هم مي زنيم

۵ – هنگاميکه آب برنج رو به انتها است يک بار هم زده و سپس درب قابلمه را با يک پارچه نخي و يا حوله تميز پيچيده و روي قابلمه  قرار  مي دهيم  و  شعله اجاق را  کم مي کنيم  تا  به  مدت ۱۰ دقيقه (براي ۲ پيمانه برنج ) برنج دم بکشد

روش پخت با مايکروفر براي ۲ پيمانه برنج

۱ – ابتدا برنج را با آب ولرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج زلال شود و آنگاه آب برنج را کاملاً خالي مي کنيم .

۲ – دو پيمانه برنج و چهار پيمانه آب و نصف قاشق غذا خوري روغن مايع و يک قاشق چاي خوري نمک را در ظرف مناسب مايکروفر خوب مخلوط مي کنيم ( بايد توجه داشت که حجم ظرف به اندازه اي باشد که سطح آب تا نصف ظرف قرار گيرد).

۳ – سپس ظرف را بدون درب ، مدت ۱۰ دقيقه با قدرت ۱۰۰% در داخل مايکروفر قرارداده و پس از خاموش شدن مايکروفر برنج را هم مي زنيم و درب ظرف را مي گذاريم و مدت ۱۰ دقيقه با قدرت ۷۰% در داخل مايکروفر قرار مي دهيم .

روش پخت آبکشي

۱ – ابتدا برنج را با آب ولرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم ميشوئيم تا آب برنج زلال شود و آنگاه آب برنج را کاملاً خالي مي کنيم .

۲ – برنج را به مدت ۲ الي ۳ ساعت در آب و نمک خيس مي دهيم  بطوري که سطح آب تقريبا چهار سانتيمتر بالا تر از سطح برنج قرار بگيرد و مقدار نمک آن به نسبت هر پيمانه برنج نصف قاشق غذاخوري نمک مي باشد.

۳ – قابلمه مناسبي را آب کرده مي گذاريم جوش بيايد سپس آب نمک برنج را خالي کرده و برنج را در آب جوش مي ريزيم و مي گذاريم برنج جوش بيايد ، آنگاه يکي دوبار آهسته بهم مي زنيم و چند لحظه منتظر مي شويم تا مغز برنج کمي نرم شود بطوريکه وقتي دانه برنج را در دست له کرديم مغز آن زبر و خشک نباشد و بعد برنج را در آبکش مي ريزيم تا آب آن خارج شود بعد به نسبت ۲ پيمانه برنج ۲ قاشق غذاخوري ماست و يک قاشق غذاخوري روغن مايع ته قابلمه مي ريزيم و هم مي زنيم و بعد برنج را از آبکش داخل قابلمه مي ريزيم و اطرافش را بصورت مخروط بالا مي آوريم .

۴ – درب قابلمه  را با يک پارچه نخي و يا حوله تميز پيچيده و روي قابلمه مي گذاريم و بعد قابلمه را روي اجاق با شعله کم به مدت ۲۵ دقيقه براي دو تا چهار پيمانه و مدت ۴۰ دقيقه براي چهار تا ده پيمانه برنج، قرار مي دهيم تا دم بکشد.

انواع روش پخت برنج, پخت برنج با دستگاه, پخت برنج به صورت سنتی, پخت برنج به صورت مدرن, روش های پت برنج, روش های پخت برنج
Avatar

amiomi

More posts by amiomi

Related Post

  • Hot Cereals Breakfast

    By amiomi | 0 comment

    Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit.

  • Cheese Stuffed Tomatoes

    By amiomi | 0 comment

    The key is to buy specific cuts for specific dishes and be firm with your butcher. Opt for tender cuts from the inner haunch muscle if you fancy steak and use neck fillet or shanksRead more

  • Roasted Tomato Soup

    By amiomi | 0 comment

    Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Artists areRead more

  • Cheese Brie Sandwich

    By amiomi | 0 comment

    The key is to buy specific cuts for specific dishes and be firm with your butcher. Opt for tender cuts from the inner haunch muscle if you fancy steak and use neck fillet or shanksRead more

  • گواهینامه آشپزی سنتی وحید شاهمیری ، مدرس آشپزی

    گواهینامه آشپز سنتی

    By amiomi | 0 comment

    گواهینامه آشپز سنتی با رتبه عالی ، در سال ۱۳۹۲ توسط سازمان فنی و حرفه ای کشور صادر شده است . گواهینامه آشپزی سنتی وحید شاهمیری ، مدرس آشپزی

  • How a tweet turned Uber's first hire into a billionaire

    By amiomi | 0 comment

    You may purchase phone plans with more than enough data to cover things like casual web surfing and streaming the occasional song. But you may not realize that browsing Facebook could be a big hitRead more

  • Google employee dies in an accident at the Cannes Lions advertising festival

    By amiomi | 0 comment

    You may purchase phone plans with more than enough data to cover things like casual web surfing and streaming the occasional song. But you may not realize that browsing Facebook could be a big hitRead more

  • This CEO is taking on the biggest banks on Wall Street — and winning

    By amiomi | 0 comment

    You may purchase phone plans with more than enough data to cover things like casual web surfing and streaming the occasional song. But you may not realize that browsing Facebook could be a big hitRead more

Leave a Comment

لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

NextPrevious

نوشته‌های تازه

  • خواص کلم بروکلی
  • خواص خوراکی زعفران
  • کلیپ سالاد(سزار)
  • خواص و مضرات بادمجان
  • خواص و مضرات کدو سبز

آخرین دیدگاه‌ها

    طراحی سایت و سئو توسط گروه فنی مهندسی لیان - کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به وحید شاهمیری می باشد © 2015
    • صفحه اصلی
    • مشاوره راه اندازی
      • راه اندازی رستوران
      • راه اندازی کافی شاپ
      • راه اندازی کترینگ
      • مجالس خصوصی
      • بازبینی و اصلاح فرآیند های کسب و کار غذا و نوشیدنی
    • آموزش
      • مطالب آموزشی
      • ویدئوی آموزشی
      • آموزش آشپزی صنعتی
    • رسپی
      • تست مخصوص نان سیر
      • سالاد سیب زمینی آلمانی
      • شنیسل بلژیکی
      • سالاد کلم برگ با سس شیرین
      • میرزا قاسمی
      • خورشت فسنجان
      • سالاد والدورف
      • پاستا میگو
      • سالاد اسپاگتی
      • اردور قارچ و مرغ
      • سالاد جزایر قناری اسپانیا
      • جوجه چینی با سس تارتار
      • خورشت قیمه
      • سوپ سبزیجات
    • پروژه
      • عکس
      • ویدیو
    • نمونه کار ها
    • درباره وحید شاهمیری
    • ارتباط با ما
    شاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپ