شاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپ
  • صفحه اصلی
  • مشاوره راه اندازی
    • راه اندازی رستوران
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی کترینگ
    • مجالس خصوصی
    • بازبینی و اصلاح فرآیند های کسب و کار غذا و نوشیدنی
  • آموزش
    • مطالب آموزشی
    • ویدئوی آموزشی
    • آموزش آشپزی صنعتی
  • رسپی
    • تست مخصوص نان سیر
    • سالاد سیب زمینی آلمانی
    • شنیسل بلژیکی
    • سالاد کلم برگ با سس شیرین
    • میرزا قاسمی
    • خورشت فسنجان
    • سالاد والدورف
    • پاستا میگو
    • سالاد اسپاگتی
    • اردور قارچ و مرغ
    • سالاد جزایر قناری اسپانیا
    • جوجه چینی با سس تارتار
    • خورشت قیمه
    • سوپ سبزیجات
  • پروژه
    • عکس
    • ویدیو
  • نمونه کار ها
  • درباره وحید شاهمیری
  • ارتباط با ما

سوپ سبزیجات

 

سوپ سبزیجات


 

مواد لازم
۱٫استاک مرغ ۲ پیمانه
۲٫هویج متوسط ۲ عدد
۳٫پیاز متوسط یک عدد
۴٫سیب زمینی بزرگ یک عدد
۵٫قارچ ۱۰۰ گرم
۶٫سینه مرغ ۲۰۰ گرم
۷٫کرفس خرد شده ۲/۱ پیمانه
۸٫آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری
۹٫رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
۱۰٫نمک یک قاشق مربا خوری
۱۱٫پودر فلفل ۲/۱ قاشق مربا خوری
۱۲٫جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
۱۳٫آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذا خوری
۱۴٫فلفل سبز بدون تخم ۲ عدد
۱۵٫ نخود فرنگی پخته و یا کنسرو شده ۲/۱ پیمانه
۱۶٫ماکارونی شکل دار ریز یک پیمانه
۱۷٫گوجه فرنگی یک عدد
۱۸٫آب ۵ تا ۶ پیمانه
طرز تهیه
کره و روغن را هم دما می کنیم+پیاز نگینی+هویج نگینی+کرفس نگینی+سینه مرغ را بصورت حبه قندی(کوچک) را با هم تفت می دهیم.
آرد سفید و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت داده که بوی خامی آرد و گوجه فرنگی،گرفته شود.+آب سرد را اضافه می نماییم+برگ بو،پس از جوش آمدن استاک مرغ را اضافه کرده+نمک+پودر فلفل قرمز،می توان از فلفل سبز بدون تخم هم استفاده کرد.
در آخربرگ بو را خارج کرده و سیب زمینی بصورت حبه قندی(کوچک)+گوجه فرنگی فیله شده نگینی+قارچ نگینی+نخود فرنگی و درآخر از ماکارونی شکل دار رنگی استفاده می نماییم.
سوپ آماده شده را در ظرف سرو مورد نظر ریخته و با استفاده از جعفری ساطوری شده،سوپ را تزئین می کنیم.
نکته ۱:مزه این سوپ تند است.
نکته ۲:ماکارونی شکل دار را باید،کم به سوپ اضافه کنیم که سوپ سبزیجات،حالت سفت و خمیری پیدا نکند.

Leave a Comment

لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت و سئو توسط گروه فنی مهندسی لیان - کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به وحید شاهمیری می باشد © 2015
  • صفحه اصلی
  • مشاوره راه اندازی
    • راه اندازی رستوران
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی کترینگ
    • مجالس خصوصی
    • بازبینی و اصلاح فرآیند های کسب و کار غذا و نوشیدنی
  • آموزش
    • مطالب آموزشی
    • ویدئوی آموزشی
    • آموزش آشپزی صنعتی
  • رسپی
    • تست مخصوص نان سیر
    • سالاد سیب زمینی آلمانی
    • شنیسل بلژیکی
    • سالاد کلم برگ با سس شیرین
    • میرزا قاسمی
    • خورشت فسنجان
    • سالاد والدورف
    • پاستا میگو
    • سالاد اسپاگتی
    • اردور قارچ و مرغ
    • سالاد جزایر قناری اسپانیا
    • جوجه چینی با سس تارتار
    • خورشت قیمه
    • سوپ سبزیجات
  • پروژه
    • عکس
    • ویدیو
  • نمونه کار ها
  • درباره وحید شاهمیری
  • ارتباط با ما
شاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپ