شاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپشاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپ
  • صفحه اصلی
  • مشاوره راه اندازی
    • راه اندازی رستوران
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی کترینگ
    • مجالس خصوصی
    • بازبینی و اصلاح فرآیند های کسب و کار غذا و نوشیدنی
  • آموزش
    • مطالب آموزشی
    • ویدئوی آموزشی
    • آموزش آشپزی صنعتی
  • رسپی
    • تست مخصوص نان سیر
    • سالاد سیب زمینی آلمانی
    • شنیسل بلژیکی
    • سالاد کلم برگ با سس شیرین
    • میرزا قاسمی
    • خورشت فسنجان
    • سالاد والدورف
    • پاستا میگو
    • سالاد اسپاگتی
    • اردور قارچ و مرغ
    • سالاد جزایر قناری اسپانیا
    • جوجه چینی با سس تارتار
    • خورشت قیمه
    • سوپ سبزیجات
  • پروژه
    • عکس
    • ویدیو
  • نمونه کار ها
  • درباره وحید شاهمیری
  • ارتباط با ما

خورشت فسنجان

 

خورشت فسنجان


 

مواد لازم

۱٫گوشت مرغ قسمت ران و سینه،۸/۱ گوشت مرغ ۵۰۰ گرم

۲٫رب انار ۲/۱ پیمانه،سعی شود از رب انار محلی و بهداشتی و غلیظ استفاده شود.

۳٫پیاز متوسط یک عدد

۴٫مغز گردو آسیاب شده ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

۵٫آب ۶ تا ۸ پیمانه

۶٫ نمک یک قاشق مربا خوری

۷٫پودر فلفل ۲/۱ قاشق چایخوری

۸٫زعفران آب شده یک قاشق سوپ خوری

۹٫شکر ۴/۱ پیمانه

۱۰٫استاک ۲ پیمانه

۱۱٫سیب درختی یک عدد

طرز تهیه

پیاز را بصورت نگینی خیلی ریز در آورده و کره و روغن را هم دما می نماییم و پیاز را سرخ می کنیم.تا طلایی کمرنگ شود+مغز گردو آسیاب شده را تفت خیلی کوچک می دهیم.وقتی مغز گردو را اضافه کردیم،حرارت را کم می کنیم تا مغز گردو ته نگیرد.پس از تفت دادن مغز گردو آب سرد که در یخچال هست اضافه می نماییم.سیب درختی را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم و پس از باز شدن مغز گردو و جوش آمدن،سیب رنده شده را اضافه می نماییم.

مرغها را جداگانه با پیاز+فلفل دلمه سبز+ساقه کرفس+هویج+برگ بو+نمک و پودر فلفل

می پزیم.بعد از ۲ ساعت از پخت خورشت،اول آب مرغ را صاف می کنیم و به خورشت اضافه می نماییم+مرغ پخته شده+رب انار

در انتها شکر را به خورشت اضافه کرده و می گذاریم خورشت جا بیاقتد،زعفران آب شده را در آخر به خورشت اضافه می نماییم.

نکته ۱:مقدار خورشت فسنجان برای ۴ تا ۶ نفر هست.

نکته ۲:اگر خورشت خوب به روغن نیافتاده بود از تکه های یخ استفاده می نماییم.

نکته ۳:زمان پخت خورشت ۳ تا ۴ ساعت است.

 

Leave a Comment

لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت و سئو توسط گروه فنی مهندسی لیان - کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به وحید شاهمیری می باشد © 2015
  • صفحه اصلی
  • مشاوره راه اندازی
    • راه اندازی رستوران
    • راه اندازی کافی شاپ
    • راه اندازی کترینگ
    • مجالس خصوصی
    • بازبینی و اصلاح فرآیند های کسب و کار غذا و نوشیدنی
  • آموزش
    • مطالب آموزشی
    • ویدئوی آموزشی
    • آموزش آشپزی صنعتی
  • رسپی
    • تست مخصوص نان سیر
    • سالاد سیب زمینی آلمانی
    • شنیسل بلژیکی
    • سالاد کلم برگ با سس شیرین
    • میرزا قاسمی
    • خورشت فسنجان
    • سالاد والدورف
    • پاستا میگو
    • سالاد اسپاگتی
    • اردور قارچ و مرغ
    • سالاد جزایر قناری اسپانیا
    • جوجه چینی با سس تارتار
    • خورشت قیمه
    • سوپ سبزیجات
  • پروژه
    • عکس
    • ویدیو
  • نمونه کار ها
  • درباره وحید شاهمیری
  • ارتباط با ما
شاهمیری – مشاوره راه اندازی رستوران و کافی شاپ